fbpx
Писма за 8 март

Кои са победителките в конкурса ни с dm България?

8 март 2024

Скъпи, чудесни жени! Когато преди две седмици обявихме съвместния ни конкурс с dm България – „Писма за 8 март“, очаквахме, че ще ви хареса, но вие направо ни счупихте главите! Получихме десетки писма, десетки истории, десетки споделени съдби и съкровени разкази за детство, семейство, житейски изпитания. И още хиляди топли и идващи от сърцето думи към и за децата. Признаваме си, че имаше моменти, когато дори нашите обръгнали души се вълнуваха искрено и може и да е имало някоя и друга издайническа сълза в ъгъла на окото.

Обаче просто не остана време да се разчувстваме като хората, защото трябваше да подготвим всички 76, с думи СЕДЕМДЕСЕТ И ШЕСТ (!), публикации, за да ги видите, да ги споделите, и да ги дадете на децата си да ги прочетат сега или някой ден, когато могат да четат.

И ето сега, точно на Международния празник на жената, обявяваме официално края на конкурса ни „Писма за 8 март“ и идва ред да кажем кои са победителките.

Ето кои четири дами печелят специалните наградни сетове от dm България:

А ето и дамите, които печелят книги от Майко Мила:

Честито, момичета!

Ще се свържем с всяка една от вас по имейл, за да уговорим как да си получите наградите.

На вас и на всички останали – хиляди благодарности от целия ни екип, че ни направихте съпричастни към своите смели, честни, съкровени житейски истории и ги споделихте с нашата публика.

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross