fbpx
И аз съм човек

Спечелете стипендия по aMBA с Майко Мила! и The Business Institute

23 февруари 2018

Ние, в Майко Мила!, почти не познаваме жена, която, след като роди, да не започне да мисли за смяна на професионалното поприще.

Това не е някакъв български феномен, а напълно обяснима световна тенденция, която идва, след като изкараш няколко месеца (а в нашия случай – и години) в гледане на детето, и усъвършенстване на най-високото ниво на мултитаскинг, благодарение на който можеш едновременно да пееш Тръгнал Рачо Капитана, да бършеш разпльокан банан от дивана и да попълваш таблици в Ексел за приходите през третото тримесечие.

Темата за правото на жените да работят, да бъдат финансово независими и професионално осъществени е от изключителна важност за нас – затова и разбираме толкова добре мечтите на тези от майките, които след майчинство искат да се върнат към активния живот в професионално отношение.

Това е моментът, в който много жени започват да мечтаят за собствен бизнес (признайте, че и на вас ви е минавала идеята да си отворите „ресторантче“, „пекарна“ или „магазин за дрехи втора употреба“), да разработват нов проект или да търсят нова област, в която работят.

Или пък да учат!

Ние самите сме пример за това – Майко Мила! стартира като общо начинание, след като родихме – Елисавета третото, а Красимира – първото си дете.

Добре е в такъв решаващ момент да имаш досег до опита и помощта на хора, които са наясно със спецификите на дейността, която искаш да развиваш – защото няма по-голям риск от това да си прекалено самонадеян и да си мислиш че знаеш всичко.

Да попаднеш сред други като теб, които също искат да поемат в нова посока, имат смели бизнес идеи, но и искат да научат нови неща, е наистина изключителен шанс и тук идва новината, която се опитваме да ви сервираме от няколко абзаца насам, а именно:

Майко Мила!, заедно със страхотните специалисти от The Business Institute, ще дадат на една от вас стипендия за обучение по алтернативен MBA – една програма, прилагаща подход на класическите MBA програми, но в контекста на реалната бизнес среда в България.

В продължение на няколко месеца една жена ще има изключителната възможност да посещава обучение от най-високо качество, да участва в разработването и решаването на реални бизнес казуси - на реални компании, действащи в България.

Поставянето на всeки елемент oт аMBA в практичен контекст, през призмата на бизнес казуса, позиционира този подход като алтернативен за образователната система в България.

По време на програмата участничката ще се докосне до:

♦ Реални казуси, от реални български компании

♦ Ценни преживявания, фокусирани върху развитие и допълване на умения

♦ Разглеждане на всяко бизнес решение в 360° холистична перспектива и от много гледни точки

♦ Възможността за директно приложение във вашата професионална реалност

Програмата по аMBA e за:

♦ хора, които имат някакви бизнес умения и търсят нови области, където да приложат новите си знания и умения – тоест, експерти и мениджъри с богат практически опит, на които им предстои или вече са поели бизнес управлението на определена структура и/или екип;

♦ мениджъри-собственици на компании, които са придобили немалка част от своите бизнес умения в реалната си практика, но имат нужда да ги структурират, допълнят и осъвременят.

Ето пълното описание и подробности на програмата по aMBA и ако се припознаете като потенциален участник в нея, КАНДИДАТСТВАЙТЕ за стипендията от 90%, която The Business Intitute и Майко Мила! осигуряват за една от вас.

Ето и пълните условия за кандидатстване, а крайният срок е 16 март 2018 г.

На 23 март ще обявим името на победителката, която ще бъде официално представена в Майко Мила, а само 5 дни по-късно - на 28 март, започва и програмата по aMBA!

Пролетният семестър се провежда в периода: март - юни 2018 г., а есенният: октомври 2018 г. - февруари 2019 г.

Програмата oт два семестъра включва 8 дисциплини и е с обща продължителност от 156 тренинг часа.

Присъствените сесии се провеждат в удобно за работещи време – привечер и през уикендите, в работното ателие на The Business Institute на ул. Жолио-Кюри 23а, София.

Екипът на aMBA включва фасилитатори-практици и гост-говорители с богат опит в областта на мениджмънта, предприемачеството и развиване на бизнес.

Пожелаваме успех на всички кандидатстващи и дори малко завиждаме отсега на тази от вас, която ще спечели стипендията - и двете сме присъствали на обучение в The Business Institute и помним възторга, с който излязохме от него.

Подписваме се с две ръце, че времето, което ще изкарате там, ще е супер ползотворно, ще научите хиляди неща, ще дискутирате всякакви казуси, а наелектризираният ви от знания мозък ще ражда идеи и решения на проблеми със скорост, която не e развивал отдавна – или поне със сигурност откак сте родили!

Стискаме ви палци и нека кандидатстването започне СЕГА!

КАНДИДАТСТВАЙТЕ ТУК

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross