fbpx
Животът с деца

Майка на 13 момчета очаква 14-то дете

7 февруари 2018

Майка на тринадесет (не, няма грешка – 13!) поредни момчета очаква четиринадесетото си дете, надявайки се - тя и съпругът ѝ, вкъщи да се появи и едно момиченце. Все пак, двойката не е особено обнадеждена за женски пол на бебето.

Катери и Джей Шванд очакват детето да се роди през април и са решили да не научават пола на бебето до неговото раждане.

Катери (42 г.) ражда за първи път, когато е на 25 г., а най-малкият ѝ син в момента е на две.

Бащата, Джей, споделя, че се надява бебето да е момиче, но не е сигурен, че въобще има такъв шанс предвид обстоятелствата дотук.

Вероятността в едно семейство да се родят 13 момчета е 1:8,192; а пък за 14 е още по-малка – 1:16,384, сочат данни от сайта WoframAlfa.

„Ще се радвам, ако е момиче, но просто не мисля, че е било писано“, казва бащата пред FoxNews, като добавя, че това вероятно ще е последна бременност за съпругата му.

Съпругата му обаче си спомня, че той е смятал така и след тринадесетата рожба. Голямото семейство е нещо, с което многодетната майка е свикнала – самата тя е едно от 14 деца.

„Да имаш три е същото, като да имаш десет“, споделя тя. „Има само повече хаос и шум. Свикнали сме!“

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross