fbpx
Бременност

Голямото чакане на тризнаци - в снимки

12 септември 2018

Шансът да забременееш с тризнаци е малък. В Обединеното кралство например, той е 1 към 4400, отбелязва boredpanda, откъдето идват тези документални кадри на една по-тежичка бременност.

Ето я 36-годишната Мария от Копенхаген, голямата - в пълния смисъл - късметлийка, която забременява с три (без помощта на ин витро оплождане) и започва да снима растежа на корема си още в 12-ата седмица, в която всичко изглежда, да кажем, нормално:

triplets_of_copenhagen

Малко предистория, защото с три не се забременява от полъха на вятъра през прозореца: Мария и съпругът ѝ, Андерс се запознават преди 4 години в Tinder и вече имат момче, но са готови да посрещнат още едно и две дъщери по-късно този месец, като междувременно вдигат сватба.

triplets_of_copenhagen

Заради голямото чудо, което очаква, Мария продължава да документира бременността си, привличайки над 62 000 последователи в Instagram.

triplets_of_copenhagen
triplets_of_copenhagen

"От огромния шок, когато разбереш, че ще имаш тризнаци, през реакциите на хората и многобройните изследвания до всички подготовки и планиране на раждането - нищо, ама нищо вече не е същото.", разказва Мария на своите фенове и това, очевидно, не са празни приказки:

triplets_of_copenhagen

"Радвам се, че направих тези снимки - добавя бъдещата майка на 4. Така наистина може да се запознаете с огромния растеж на корема, когато чакаш тризнаци. Знам, че големината му изглежда странна, но още по-странното е, че може да изпъкне така, без да пада!

triplets_of_copenhagen

Мария нарича последните дни от бременността си "игра на чакане", но въпреки всички притеснения, които я връхлитат по три, тя продължава да снима пътешествието си към родилното и да дава кураж на всички, които утре-вдругиден чакат едно, най-много две бебета.

triplets_of_copenhagen

"В началото се страхувах, че ще трябва да лежа в болница или най-малкото в своето легло до края на бременността и затова съм супер щастлива, че стигнах дотук без никакви сериозни усложнения", казва още Мария, която ще роди всеки момент.

И ни показва част от подготовката за новите членове на семейството.

triplets_of_copenhagen

Още по темата:

Честит корем, госпожо!

„Живот си живееш!“ и още 15 неща, от които на бременните им прилошава

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross