Истории с DM

Най-ценното

2 април 2021

Текстът на осмокласника Светлозар Димитров е част от „Моята майка е моето вдъхновение“ – кампания на dm, в която читателите на Майко Мила разказват за най-прекрасните жени в живота им, техните майки.

Майко Мила ще публикува всички текстове, които носят вдъхновение, красота и обич. Моля, изпращайте текстовете си на имейл konkursmaikomila@gmail.com до 15.03.2021 г.

Безкрайно недостатъчни са думите, за да успеят да опишат моята благодарност към теб, майко. Дори когато нощта простира ръцете си студени, ти не оставаш безпристрастна. Нито тогава, нито когато мъждукат малките фенери на щастието. Ти успяваш да бъдеш там, и да не се не отлъчваш от мен. Дори когато оковите на обществените схващания не се поддават на никакви сили, благодаря ти, че си моята опора. Благодаря ти не за чувството, а за отношението. Благодаря, каквото и да стане, защото си неотменна, а това нима не е най-ценното?


Всички текстовете от конкурса може да прочетете в рубриката “Истории с dm“.

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
made by cog + weband
cross