fbpx
Новини

Започваме видео подкаст "Да оцелееш като родител"

20 май 2021

Нашата нова видео подкаст поредица "Да оцелееш като родител", посветена на всички интересни, важни, страшни и шантави моменти, свързани с родителството и отглеждането на деца, е вече факт. 

Говорим открито и честно за всичко, свързано с необятната роля на родителя: отглеждането на децата, семейния живот, здравето, финансите, личното счетоводство, психическите проблеми, персоналните предизвикателства.

Обсъждаме всяка тема в компанията на страхотни събеседници – историци, психолози, счетоводители, юристи, експерти по хранене и здравословен начин на живот. Те дават отговори на много въпроси, които си задават съвременните родители, правейки го по достъпен и полезен начин.

В “Да оцелееш като родител” с неформален и подкрепящ тон говорим по сериозните теми като преодоляването на следродилната депресия и превенцията на домашното насилие, замърсения въздух и храната, която консумираме, начина ни на живот и грижата за психическото и физическото ни здраве.

Първите 16 епизода от видео поредицата включват разговори със специалиста по нова и най-нова история на България проф. Маргарита Карамихова, с Елена Кръстева – психолог и част от екипа на акушерски кабинет “Зебра”, с Камелия Калайджиева – собственик и управител на счетоводна къща Fourmate, и с фитнес инструктора Лазар Радков. 

Предстоят ни още вълнуващи срещи и разговори, чрез които всеки ще може да намери подкрепа и разбиране за предизвикателствата и трудностите, веселите и чудните моменти от това страхотно пътешествие родителството, в което най-важното, разбира се, е да оцелееш.

Проектът “Да оцелееш като родител” е финансиран по програма „Кризата като възможност" на Столична община, администрирана от Асоциация за развитие на София.

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross