fbpx
Новини

„Заедно в час“, училищата за пример и по-доброто образование за всяко дете

13 май 2024
Pexels

Интернет, смартфони, изкуствен интелект са на една крачка разстояние, а у нас все още децата нямат равен достъп до качествено образование.

С борбата с тази несправедливост още от създаването си са се заели в „Заедно в час“. А през целия май екипът на организацията се впуска в благотворителни инициативи в подкрепа на българското образование.

„Училища за пример“ е единствената програма, която подпомага стотици учители и директори в цялата страна да предоставят достъп до качествено образование на всяко дете. Подкрепата за нейното развитие е във фокусът на благотворителната кампания, която тече този месец.

Как можем да се включим в нея:

1) Като си купим специален „продукт с кауза“. Социално отговорните бизнеси, участващи в инициативата, ще дарят част от майските си приходи от дадения продукт за програмата. 

2) Можем да се включим в някои от благотворителни събития. Има попъп базар, куиз, стендъп – всичко в подкрепа на каузата/

3) Вариант за подкрепа е и организирането на събитие или предизвикателство в офиса. Например обмен на книги, образователна викторина, маратон по четене... Достатъчно е да отделите една кутия за дарения и да приканите повече колеги да участват и съответно – да дарят.

4) Идеален вариант е, ако станем регулярни дарители.

Включете се в благотворителни инициативи на „Заедно в час“ в подкрепа на българското образование, защото то е ключът към успеха – друго няма.


Научете повече за инициативата тук.

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross