fbpx
Новини

Христос Воскресе!

1 май 2016

Христос Воскресе, скъпи майки мила! Да сте цяла година здрави, доволни и през повечето време в коктейлни рокли и със скъпи слънчеви очила. Прегръщаме ви и ви желаем светли празници сред семейство и близки, обградени от любов, козунаци, агнешко, чесън и благодат.
Ето ги и яйцата, които половината Майко мила успя да делегира на група деца, докато пиеше блажено кафе с приятелката си. Накрая, след две кафета, чай и обобщение колко са зле другите и колко сме супер ние, решихме от немай къде да се включим в процеса. Освен едно яйце, на което залепихме коледно джудже, успяхме да украсим един лук, едно авокадо и един лимон. Събрахме всичко в чиния-капак, сложихме ангел от Витлеемската нощ и се кискахме 20 минути като кокошки, снесли най-величавото яйце на хумора.
Поздравявам ви с тази снимка и ви желаем да сте като нас - щастливи, преяли, поспали и с чаша хубаво вино в ръка.

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
Етикети
cross