fbpx
Писма за 8 март

Винаги има едно голямо НО

28 февруари 2024
жена се оглежда в локва залез

„Писма за 8 март“ е специален проект на Майко Мила и на dm България, в който ви провокираме да напишете писмо до по-младото си аз или до своето дете. А ние ще наградим най-добрите. Пишете ни на konkursmaikomila@gmail.com до 6 март включително. Победителите ще обявим на 8 март. Наградите от dm България са страхотни – четири сета с козметика и вкусни изненади. Предвидили сме и поощрителни награди – книги от Майко Мила. 

Илиана Живкова пише на своето по-младо аз как се е развил животът ѝ и какво я очаква. Пишете ни и вие и можете да спечелите награди.


До по-младото ми Аз

Сега съм мила, на 33 години и имам 3 деца – момченца на 13, 5 и 3 години. Винаги за това съм мечтала. Но първо исках да завърша университет, за който издържах изпитите и се записах, но вече имах син на 1г и, за съжаление, нямаше кой да ми помага в отглеждането му, защото се разделихме с баща му.

Най-важното в този момент беше синът ми Умут. Не съжалявам, че избрах него пред учението. Животът е такъв. По един или друг начин продължавам напред.

Мое по-младо АЗ, всичко можеше да е по различно, но винаги има едно голямо НО!

След две години срещнах любовта на живота ми и той ме прие такава, каквато съм. Млада, наивна, с дете на ръце. Той е човекът до мен – и сега, и завинаги, ако Бог даде.

Малко се срамувах, че съм малка, но с дете на ръце и след това разбрах, че не съм единствената млада майка. Пораснах заедно със сина ми. Сега си мисля – ако не бях родила през 2011-та, през 2024-та едва ли бих искала, защото времената са по-трудни, мисленето ми е коренно различно.

Всеки минава през трудни моменти в живота си, но най-важното е да се изправи пред тях и да гледа напред позитивно.

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross