fbpx
Видео

Видео подкаст, еп. 1: Традиционното българско семейство

20 май 2021

Да си родител е сложна работа. Това е предизвикателство, но и удоволствие, голяма отговорност, още повече съмнения, чувство на вина, щастие, надежди и мечти.

И какво?!

В Майко Мила! знаем всичко това, а много още не знаем - затова стартирахме видео подкаст, наречен "Да оцелееш като родител". В него ще говорим за родителство, деца, семейство, проблеми, здраве, финанси, детски надбавки, трудови договори, връщане на работа, излизане в майчинство и още, и още, и още.

Ще обсъждаме всичко в компанията на страхотни събседници - историци, психолози, счетоводители, юристи, експерти по хранене и здравословен начин на живот, които ще дадат отговор на всякакви въпроси, терзаещи съвременния родител.

Първата тема

Започваме "Да оцелееш като родител" с една великолепна тема, по която много хора се изказват емоционално и едва ли не от първа ръка.

Раждали ли са бабите ни по 15 деца и оплаквали ли са се от живота? Какво е представлявало така рекламираното ТРАДИЦИОННО българско семейство и имало ли е и преди локдауни? Как са се гледали деца преди 200 години, какъв е бил гардеробът на българката и откога бабата е незаменим помощник на българските родители?

По тези и още много интересни теми ще говорим и най-накрая ще научим истината от специалиста по нова и най-нова история на България проф. Маргарита Карамихова в новия ни видео подкаст "Да оцелееш като родител". Всички 4 епизода с проф. Карамихова може да проследите в плейлиста тук.

Проектът е финансиран по програма „Кризата като възможност" на Столична община, администрирана от Асоциация за развитие на София.

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross