fbpx
И аз съм човек

Вечна елегантност – отключете стила си с изключителни оферти

17 май 2024

*Спонсорирана статия


Когато чуят за Ралф Лорън, повечето хора моментално се сещат за най-популярните дрехи от портфолиото на бранда – тишъртите с якичка. Всъщност марката е синоним на лукс и изисканост във всичките си продуктови категории, от домашен текстил до детско облекло, и е категоричен лидер в световната модна индустрия. И въпреки всичко, в днешни дни много хора си задават един въпрос, а именно: Наистина ли Ралф Лорън е луксозен бранд?

Отговорът е да, да, и още един път – да. Основан през 1967 година, брандът започва като малък бизнес, но бързо се разраства и превръща в основен играч на сцената на световната мода. Така е и до днес – под името Ралф Лорън се предлагат разнообразни артикули, при това не само облекло, но и аксесоари, текстил и декорация за дома. Всички те се отличават със своето изключително качество и внимание към детайлите.

Все пак, това не е достатъчно, за да получи един бранд определението „луксозен“. В случая причината Ралф Лорън да попадне в тази категория е придържането към майсторската изработка на всеки артикул, спазвайки високи стандарти и изключителна грижа. Това включва всеки етап от изработката – от избора на материали до крайния продукт, който освен това се отличава и със стил, неподвластен на времето. Съвсем спокойно и днес може да облечете дреха (и особено популярния тишърт с якичка) от ранните години на бранда, с който да изглеждате в крак с модата.

Освен това продуктите на бранда не могат да бъдат открити във всеки магазин – те са ексклузивни модни артикули, до които имате достъп единствено в бутиците Ралф Лорън и при селектирани търговци и тази ексклузивност заслужено се отразява и на цената.

КОЕ ВДЪХНОВЯВА СЪЗДАВАНЕТО НА БРАНДА РАЛФ ЛОРЪН?

Ралф Лорън е до голяма степен синоним на мода за хора, които са заможни по наследство. Представете си онези момичета и момчета, които са завършили университети от Бръшляновата лига, играят голф, обядват в изискани ресторанти, пътуват и имат престижни професии. Това е американската висша класа – елитът, от който самият Ралф Лорън се повлиява силно, когато създава първата си линия облекла.

Тези облекла изразяват изисканост и елегантност, непроменяща се във времето и включват ризи „Оксфорд“, пуловери с текстурирана плетка, чино панталони и вталени блейзъри, а цветовете са богати – тъмносиньо, бежово и горско зелено. Логото, изобразяващо играч на поло, често присъства върху дрехите и това още повече засилва усещането за лукс и екзклузивност. Днес тази елитарна ексклузивност може да бъде видяна и усетена по целия свят – от Ню Йорк до Париж и други части на света, което затвърждава още повече имиджа на бранда. Създаден за да бъде различен, брандът Ралф Лорън продава не просто дрехи, а начин на живот, изпълнен с лукс, вдъхновение и уважение към стила и елегантността, оставайки на върха десетки години наред, при това – в абсолютен унисон с модата през цялото време. 

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross