fbpx
Новини

Търси се ЧОВЕКЪТ!

17 октомври 2021

“Хора много, човеци малко.” Затова ги търсим усилено, за да се държим здраво за тях. 

Всяка година през последните 14 години Българският хелзинкски комитет (БХК) инициира търсенето на човеците на годината, които са допринесли за

утвърждаването на човешките права, за защита на животните и опазване на

природата в България.

Номинациите се приемат до 15 ноември на платформата на сайта на БХК. Можете да го направите и по пощата на адрес София 1504, ул. “Върбица” №7, за БХК. Журито на конкурса ще разгледа номинациите и ще връчи награди на най-заслужителите хора и каузи. 

Тези награди имат за цел да ги стимулират да продължат да правят нещата, които вършат за всички нас. А това ще награди усилията, които полагат да правят живота ни по-справедлив и смислен. 

Ако вие сте вдъхновени от такива хора и се възхищавате на начина, по който защитават каузите си, номинирайте ги. На 10 декември – Международния ден на правата на човека, ще разберем кои са отличените тази година.

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
made by cog + weband
cross