fbpx
Новини

Търсете “Моите будители” на нови ключови локации в София

14 ноември 2022

Точно на Деня на будителите беше открита изложбата “Моите будители”, която включва фотографии и лични разкази на 13 изявени български творци, учени, спортисти. Първоначалната локация на експозицията беше пред Народния театър в откритата галерия в Градската градина. Сега “Моите будители” продължава живота си на ключови места из столицата, за да я видят още хора. 

От днес до 30 ноември изложбата ще може да бъде разгледана в двора на НБУ, на столичната ул. „Оборище“ край НМУ „Любомир Пипков“ и в зоната за изчакване на полети на Терминал 2 на Летище София. 

За да участват в проекта пред обектива на Костадин Кръстев – Коко застават някои от най-изявените български творци, учени, предприемачи и спортисти. До 30 ноември на новите локации ще могат да бъдат разгледани фотографиите и прочетени разказите на Райна Кабаиванска, Явор Гърдев, проф. дн Христо Пимпирев, акад. проф. Пламен Карталов, Найден Тодоров, Веско Ешкенази, Благородна Танева, Стефка Костадинова, Весела Димитрова, Ивет Лалова, Здравка Евтимова, доц. Снежина Петрова, Дарин Маджаров. Някои от тях участват в изложбата заедно със свои възпитаници, на които предават вътрешния си плам и устрем.

Можете да посетите и специалната лендинг страница на “Моите будители”, където можете да се видят в специални видеа посланията на участниците в изложбата и някои кадри от създаването на фотосесията.

Проектът се реализира за втората поредна година по идея на ФАНТАСТИКО ГРУП със съдействието на Столична община. През годините компанията подкрепя благотворително различни културни и образователни институции по повод Деня на народните будители. Бенефициенти през 2022 г. са Нов български университет и Националното музикално училище “Любомир Пипков”.

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross