fbpx
Жените могат всичко

Телевизионната синоптичка, която работи от вкъщи с бебе на ръце

4 февруари 2022

Обикновено зимните месеци са времето, в което Ребека Шулд блести. Тя е метеоролог в местна новинарска телевизия в Милуоки, Уисконсин, и като такава е отговорна за предоставянето на важна и достоверна информация за снежните бури, заледените пътища и ниските температури, пише cafemom.com.

Наскоро синоптичката успя да изненада зрителите, появявайки се в ефир с нов помощник - малката ѝ дъщеря. Със сигурност е по-симпатично да поднесеш новините за лошото време с бебе в ръце - това няма кой да го отрече. 

Ребека Шулд работи от дома си заради протоколите на телевизията, свързани с Covid-19. Мазето ѝ е превърнато в студио със зелен екран, където тя излиза и съобщава прогнозата за времето, която се стриймва в реално време за зрителите на телевизията. 

Минути преди да влезе в ефир, бебето на синоптичката, която съвсем скоро се е върнала от майчинство, се събужда. Ребека взема малката си дъщеря на ръце и застава пред зеления екран. Продуцентът я вижда и казва: “А, бебето ти! С нея ли ще излезеш?”

И така 13-седмичната Фиона прави телевизионния си дебют на фона на карта, показваща студеното време из щата.

Бебето проявява забележителен професионализъм през цялото време. С други думи, не плаче и не протестира. А пък майка ѝ проявява чувство за хумор, докато обяснява колко ще е студено и как всички трябва да са подготвени като Фиона, която си има дебело одеялце и има кой да я гушка. 

Излишно е да казваме, че всички са във възторг от ужасно сладката телевизионна двойка. Хубаво е обаче да вметнем, че синоптичката Ребека Шулд издига работата от вкъщи с малко дете на съвсем ново ниво. Евала, Ребека!

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross