Новини

Три близначки бременни едновременно

6 юли 2021

Знаем, че близнаците имат силна връзка помежду си, но чак пък толкова силна… Това са сестрите Тран, които са бременни по едно и също време.

Джина, Нина и Виктория са родени на 15 август 1985 г., както пише cafemom.com, и са само с 4 минути разлика помежду си. Най-голямата от трите е Джина. Тя ще има момиченце. 

Четири минути след нея идва сестра ѝ Нина, която ще има момче. Момченце ще има и най-малката от трите - Виктория, която е с 4 минути разлика с Нина и общо с 8 с Джина. 

Най-малката може да се е появила последна, но тя очаква детето си първа - буквално всеки момент. След това са термините на сестрите ѝ – през август и ноември.

След като Виктория разбира, че и сестра ѝ Нина е бременна почти заедно с нея, двете окуражават най-голямата – Джина, също да помисли за дете.

Триото има и общ гинеколог, разбира се, при когото си записали час в един и същи ден още преди да забременеят.

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
made by cog + weband
cross