fbpx
Писма за 8 март

Светлината в мрака

3 март 2024

„Писма за 8 март“ е специален проект на Майко Мила и на dm България, в който ви провокираме да напишете писмо до по-младото си аз или до своето дете. А ние ще наградим най-добрите. Пишете ни на konkursmaikomila@gmail.com до 6 март включително. Победителите ще обявим на 8 март. Наградите от dm България са страхотни – четири сета с козметика и вкусни изненади. Предвидили сме и поощрителни награди – книги от Майко Мила. 

Кристиана Зашева споделя своето писмо до нейния син Никола.


Драги мой Никола,

С любов и благословия ти пиша това писмо, докато растеш във вълшебния свят, който творим заедно. Сега, когато честваме 8 март и постиженията на жените, искам да те насърча и да изразя благодарността си за теб. Ти си най-голямото и най-ценното постижение в моя живот.

От момента, в който за първи път те държах в ръцете си, сърцето ми се изпълни с безкрайна любов и отговорност. Ти си светлината в мрака, която осветява всеки мой ден. С твоето израстване виждам пред себе си бъдеще, пълно с възможности и радости.

Ти си постигнал толкова много във всеки етап от своето развитие – от първите ти стъпки до твоите първи думи. Възхищаваме се на твоята любознателност и желание за учене. Помни, че винаги можеш да бъдеш горд с това, което постигаш.

В света, който те очаква, искам да те насърча да бъдеш сам себе си, да следваш своите мечти и да вярваш в себе си. Ти си уникален и способен на неща, които може дори да не си си представял. Стреми се към високи цели, но не забравяй да цениш и малките радости от живота.

С любов и гордост гледам как ставаш все по-независим и мъдър всеки ден. Зная, че ще постигнеш много в живота си и че ще направиш света по-добро място. Винаги ще бъда до теб във всеки етап от твоя път, готова да те подкрепям и обичам.

С любов,
Твоята майка

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross