fbpx
Сам съм си Дядо Коледа!

Спечели кошница с продукти от Обединени ферми (приключила игра)!

30 ноември 2022

Днес заедно с Обединени ферми подаряваме три кошници с великолепни продукти. В тях се прескачат суджуци, моцарели и пастети и така, прескачайки се, ще идат при трима от вас, за да ви напълнят душата и стомаха. Можете да коментирате под поста ни във Фейсбук. Теглим победителите на 7 декември.

Какво е Обединени Ферми? Ами Ферми, които са обединени - производител (а не прекупвач) с 4 собствени животновъдни ферми и 2 малки цеха в Стара Загора, където обработват сами месото и млякото. На свободна паша отглеждат поне по 6 месеца в годината топ породи животни - биволи Българска Мурра (от тяхното мляко правят сирене, извара, кашкавал, моцарела и пълномаслено кисело мляко), говеда Абърдийн Ангъс, Галоуей и Лимузин - за Dry Aged стекове, месодайни овце от френската порода Мутон Шароле - за агнешко, което се топи в устата ви. Все неща, които можете спокойно да ядете и вие, и децата ви

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross