fbpx
Сам съм си Дядо Коледа!

Спечелете коледни играчки от ОЛЕ МАЛЕ и книги от МАЙКО МИЛА! (приключила игра)

11 декември 2022

Днес Красимира има рожден ден и черпи наред! Хванахме я, преди да излети с една дузина балони с хелий към открития космос, и я заснехме, преди да се скачи със станция МИР, за да увековечим този неин рожден ден посредством подаръци за вас. А те са страхотни - цяла кутия коледни играчки от ОЛЕ МАЛЕ и всички книги на МАЙКО МИЛА!

Един от вас ще може да си украсява и да си чете на воля. Как да участвате - вижте във видеото и коментирайте под този пост във Фейсбук. Обявяваме победителя на 18 декември. Но ако вие не сте този човек, няма страшно - онлайн магазинът на ОЛЕ МАЛЕ е зареден до пръсване с всякакви коледни играчки, украса и аксесоари, които само трябва да поръчате, а ние да ви изпратим, за да имате една вълшебна Коледа с украса, подкрепяща кауза.

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross