fbpx
Сам съм си Дядо Коледа!

Спечели Дядо Коледа от Mr. Bricolage! (приключила игра)

18 ноември 2022

Отвсякъде се чуват коледни звънчета, хохохохо-та и песента на Марая Кери, но в душата ви нищо не трепва? Това е остър симптом на коледна незаинтересованост – състояние, което може да бъде излекувано само с посещение в Mr.Bricolage, където дори най-тежките случаи претърпяват пълен обрат.

Там можете да се снабдите с различни видове елхи, играчки, лампички, коледни фигури, покривки, че и подаръци за родата до девето коляно може, при това – само с едно посещение. А за да ви дадем тласък с коледното настроение, ще раздадем три страхотни фигури на Дядо Коледа на трима от вас. Да си ги прегърнете и да си ходите заедно по улиците, и да викате на хората ХОХОХОХО, и да видите всъщност колко е хубаво да е Коледа. Как да си ги спечелите, вижте във видеото и коментирайте под поста във Фейсбук. Имате време до 26 ноември. Весела Коледа и джингъл белс на всички!🥰

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross