fbpx
Новини

Сандра Бълок, която засега предпочита да е повече майка и по-малко в Холивуд

27 март 2022

Като милиони майки по света, Сандра Бълок винаги е възприемала и кариерата, и майчинството си изключително сериозно, пише Scary Mommy.

Съвсем наскоро актрисата заяви, че натиска пауза на актьорската си професия, за да се посвети изцяло на двете си деца - Луис (12) и Лейла (10).

Суперзвездата казва в свое интервю за Entertainment Tonight, че почивката от кариерата ѝ ще е за неопределен период от време и че прави този избор в името на семейството, а и на нея самата.

“В момента не знам колко време ще продължи. Имам нужда да съм на мястото, на което се чувствам най-щастлива”, казва носителката на Оскар. “Възприемам работата си изключително сериозно и когато работя, се посвещавам на това 24/7.

А сега просто искам 24/7 да съм с децата и семейството си. Ето къде ще съм известно време.”

А какво ще прави вкъщи с децата си през цялото време?

“Ще задоволявам всяка тяхна нужда”, казва с полушеговит тон Бълок. “Ще управлявам социалния им календар.”

Тя споделя още и че се старае да опази децата си живи и здрави - заедно с всички останали деца в квартала. “Всички родители ме знаят като лудата с пандемията”, казва Бълок. “Но и знаят, че децата им ще се приберат без Covid, когато са били на гости вкъщи.”

Бълок не е сама в решението си.

Стотици хиляди жени се отказаха от кариерата си по време на пандемията - някои по необходимост, а други заради променени приоритети.

Бълок осиновява Луис през 2010 и Лейла през 2015 г. и се грижи за тях заедно с партньора си Браян Рандал. През годините актрисата е едно от активните популярни лица, които дават гласност на проблемите около осиновяването.

Снимка: Gage Skidmore/flickr

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross