Новини

Почина 3-годишното дете, пострадало при катастрофа в Добрич

14 май 2021

За съжаление 3-годишният Крис, който пострада при катастрофа навръх Гергьовден, е починал в Добричката многопрофилна болница, както предава dnews.bg. То бе сред пострадалите в катастрофа, станала в града на 6 май по обяд. Инцидентът се случи на кръстовището на бул. „Русия“ с ул. „Христо Ботев“. В него 43-годишен шофьор на лек автомобил „Ауди“, при преминаване на червен светофар, удря „Фолксваген“, в който пътува детето заедно със семейството си.

От удара 3-годишното момченце получава черепно-мозъчна травма и бе настанено в добричката болница в кома. Направени са му две операции, но безуспешно.

В катастрофата са пострадали и майка му и 9-годишната му сестра, които са с фрактури. Момичето вече е изписано, а на майката е направена операция на счупен таз.  

Майко Мила изказва искрени съболезнования на цялото семейство.

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
made by cog + weband
cross