fbpx
Писма за 8 март

Писъмце ви пиша, мои три дечица

28 февруари 2024
жена писмо химикалка лист

„Писма за 8 март“ е специален проект на Майко Мила и на dm България, в който ви провокираме да напишете писмо до по-младото си аз или до своето дете. А ние ще наградим най-добрите. Пишете ни на konkursmaikomila@gmail.com до 6 март включително. Победителите ще обявим на 8 март. Наградите от dm България са страхотни – четири сета с козметика и вкусни изненади. Предвидили сме и поощрителни награди – книги от Майко Мила. 

Илиана Живкова е при нас с едно много кратко, но много съдържателно писмо, отправено с много любов към трите ѝ деца.


Писъмце ви пиша, мои три дечица! Сега сте още малки пакостници, които обичам с цялото си сърце. Всеки един от вас ми е дар от Бога!

Искам да ви науча на едно най-важно правило в живота: ДА УВАЖАВАТЕ дамата до вас, и не само нея. Всеки ще тръгне по своя път и ще отговаря за постъпките си – както като деца и ученици, така и като големи, зрели мъже.

В даден момент всичко на този свят се връща и затова трябва внимателното да подбирате приятелите си и постъпките си. Всяка майка иска да се гордее с децата си. Ако някой ден направите грешка, от нея трябва да се поучите, а не да я повтаряте. Докато съм жива, ще стоя зад гърба ви с гордо вдигната глава, не искам да го забравяте дори и да сте далече.

Ще пораснете и ще изберете своя път – дано да е най-добрият за вас!

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross