fbpx
И аз съм човек

Pink поздрави кърмачките, които заслужават чаша вино

18 ноември 2017

Pink е кърмеща майка, която знае с какво да се зарадва след като усилено е употребявала помпата за кърма.

Наскоро певицата и майка на Уилоу (на 6 години) и Джеймисън (на 10 месеца) сподели своя снимка как се изцежда с помпа за кърма, след което я чака добре заслужена бутилка вино.

 

When you're almost done pumping and you know what's next

A post shared by P!NK (@pink) on

"Когато почти си приключила с помпата и знаеш какво те очаква след това", написа тя под снимката.

Снимката е харесана над 260 000 пъти и под нея има тонове подкрепящи коментари от съпричастни майки. Една майка пише: "ДААА! Всяка от нас заслужава питие от време на време. Помпай, помпай, помпай!" Друга е коментирала с "Помпащи майки, обединявайте се!". Други добавят: "Чаши горе за наздраве!"

Pink винаги е била много открита за опита си с кърменето. Споделяла е няколко снимки как кърми или се изцежда с помпа за кърма през последната година.

And now this #pumpupthejams #mombreak

A post shared by P!NK (@pink) on

Hiking makes us thirsty! #happybaby #hotpocket #normalizebreastfeedingyo #arewethereyet

A post shared by P!NK (@pink) on

Jameson can multitask too #workflow @pamwiggy @kathyjeung

A post shared by P!NK (@pink) on

Тя се е изказвала и много открито срещу публичното засрамване на кърмачките. В шоуто на Елън Дедженеръс, певицата говори и по темата за обществения образ на кърменето.

"Изумително е колко яростно някои хора се противопоставят на кърменето. Говорим за дете, което трябва да яде", каза водещата Елън Дедженеръс.

"Яростна съпротива за неща, които не касаят живота им изобщо", коментира Pink. "Аз храня детето си. Предпочитате да пищи ли? Защото той и това умее."

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
Етикети
cross