fbpx
Новини

Откриха тялото на изчезналата 33-годишна Евгения

13 ноември 2021

Столичната полиция обяви, че е открила тялото на изчезналата на 13 октомври 33-годишна Евгения Владимирова. Тя е била убита и изхвърлена в куфар във водоем край София.

За престъплението са задържани съпругът ѝ Орлин Владимиров и неговите родители. 

В деня на изчезването ѝ Евгения обявила на мъжа си, че отива на фитнес и така и не се прибрала. Или поне това знаеха нейни близки, които призоваваха в социалните мрежи всеки с информация за Евгения да сигнализира.

Днес истината се оказа друга.

"На 14 октомври е получен сигнал в МВР за изчезнала българска гражданка. Във връзка с това е организирано оперативно-издирвателно мероприятие. Ежедневно се извършваха действия за установяване местонахождението на лицето. На 12 ноември лицето бе установено в района на Перник", каза на специален брифинг Петър Петров, началник на "Криминална полиция" в СДВР, цитиран от dir.bg.

"От събраната на 14 и 15 октомври информация стана ясно, че става въпрос за престъпно деяние. Бе образувано досъдебно производство", уточни Николай Станчев, ръководител на отдел "Разследване" в СДВР.

"В периода от 14 октомври до вчерашна дата и до момента включително са извършени десетки процесуално-следствени действия, издирвателни мероприятия, проверени са всички версии, за които можем да се сетим ние, но и вие. Във вчерашния ден се намери тялото на безследно изчезналата жена. От това, което ние направихме във вчерашния ден като действия по разследването, стана ясно, че става въпрос за насилствено причинена смърт”, каза още Станчев.

Все още не се знае какви са мотивите за убийството. Предполага се, че става въпрос за ревност.

В дните след изчезването на съпругата му Орлин Владимиров даде изявления за някои медии, в които казва, че е първият заподозрян от полицията, и че неговото подозрение е, че има замесен трети човек: някой, с когото тя би могла да има паралелна връзка, или такъв, който ѝ е сторил нещо без нейно желание.

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross