fbpx
Новини

Очаквайте скоро нов проект от Майко Мила!

18 март 2021

В последната година родителите са изправени пред непознати предизвикателства, свързани с ограничено придвижване, страх от заразяване, дигитално образование и непознаване на основни аспекти на ситуацията, в която се намира светът. Сигурни сме, че много от нас имат нужда от повече разговори и напътствия от професионалисти по всякакви важни теми, свързани с начина ни на живот и грижата за децата.

Затова сме в процес на работа по новия ни дигитален видеопроект “Да оцелееш като родител”. Предвиждаме създаване на дигитална поредица, която говори за трудностите, свързани с родителството, психологическа помощ на младите майки и подкрепа за жени, изпаднали в положение на домашно насилие или срещащи трудности в житейски план. 

Иска ни се да обърнем отрицателните представи за споделяне, които десетилетия са били наричани “оплакване”, и да възпитаме честност, откровеност и здравословни отношения между родители и деца, както и между самите възрастни, чрез говоренето за различните проблеми с които настоящето ни среща. 

Ще си говорим сериозно, но леко, на нашия език и с нашата емоция. И ще се гледаме! 

Ще ви държим в течение за всички новости около проекта и се надяваме да ви бъде полезен и забавен.

Проектът ни “Да оцелееш като родител” се финансира от програма “Кризата като възможност” на Столична община, администрирана от Асоциация за развитие на София.

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
made by cog + weband
cross