fbpx
Писма за 8 март

Няма по-голямо чудо от това да бъдеш тук

27 февруари 2024
ръка огледало сърце

„Писма за 8 март“ е специален проект на Майко Мила и на dm България, в който ви провокираме да напишете писмо до по-младото си аз или до своето дете. А ние ще наградим най-добрите. Пишете ни на konkursmaikomila@gmail.com до 6 март включително. Победителите ще обявим на 8 март. Наградите от dm България са страхотни – четири сета с козметика и вкусни изненади. Предвидили сме и поощрителни награди – книги от Майко Мила. 
Това е писмото на Елена Филипова, в които тя се обръща към по-младото си Аз
, за да ѝ каже, че няма по-голямо чудо от това да си тук. Със сигурност е така. Пишете ни и вие.


Здравей, мое по-младо Аз!

Не бъди и не се прави на някой друг. Бъди себе си, защото всички други роли са вече заети. Грешките, които правиш не са срам, а уроци от живота. Те ще калят и изградят твоя характер. Приемай предизвикателствата смело и ги прегърни с широко отворени ръце. Знай, че ще падаш и ще ставаш, докато стигнеш до целта си, но ти не се отказвай, върви напред... Само напред в посока към целта. Може да ти коства много време и усилия, но ти знай само едно, целта е винаги ПОСТИЖИМА, винаги можеш да сбъднеш всяка своя мечта и да живееш живота, който искаш, защото няма по-голямо чудо от това да бъдеш тук. 

Да вярваш в теб и в мислите си е първата крачка към твоя успех!

Благодаря ти за топлите спомени, които ме връщат носталгично към теб.

С обич,
Твоето помъдряло и пораснало Аз!

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross