fbpx
Новини

Награди от по 5000 евро за жените в науката

7 май 2021

Ако сте дама под 35-годишна възраст, докторант или вече доктор със смела научна идея и се занимавате с изследвания в сферата на природните науки, непременно кандидатствайте в програмата “За жените в науката” до 31 май. 

Тя е създадена с цел да подкрепи и мотивира младите жени, занимаващи се с наука, за още по-високи научни постижения и за развитие на любовта им към науката и таланта им в областта.

Националната стипендиантска програма „За жените в науката“ в България се провежда от 2010 г. в партньорство между Софийски университет „Св. Климент Охридски“, Националната комисия за ЮНЕСКО – България и L'Oréal България. 

Стипендиите са предназначени за млади жени учени и имат за цел да отличат техния научен потенциал и да ги подкрепят да реализират мечтите си да променят света чрез наука.

Тази година със стипендии от по 5000 евро ще бъдат отличени три жени учени. 

Тук може да кандидатствате и да видите пълните условия за това. Успех!

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross