fbpx
Истории от лято 2022

Моята морска предлятна история

13 септември 2022

Разказът в снимки на Антон Тодоров е част от конкурса ни Истории от лято 2022. Споделете ни вашата лятна история и спечелете награди от Майко Мила и Неда Малчева.

Голямата награда ще получи един от вас и тя включва: книгата на Неда Малчева “Ще видиш ти, като родиш”, двете книги на Майко Мила – „Да оцелееш като родител“ 1 и 2, пътеводителя “Стигнахме ли вече”, както и книгата на Красимира Хаджииванова „Животът от нещата„, плюс тапи за уши, безценно шишенце валерианови капки и чаша с дизайн от Неда Малчева. Ще раздадем и 10 поощрителни награди с някоя от емблематичните чаши на Неда.

Пишете ни на konkursmaikomila@gmail.com до 15 септември. Няма ограничение за обем и жанр. Вие сте!


Когато бях на почивка в Слънчев бряг тази пролет, се натъкнах на най-различни странни и чудати неща, докато се разхождах един ден. Вървя си по пътя и насреща ми голям жълт котарак, който държи бирена бутилка пред едно от заведенията на плажната алея. Продължих зачуден пътя си, а пред мен гледам ограда, а над оградата стърчеше глава на динозавър. Малко по-нататък, кракът ми се оплете в някаква перка от самолет.

Казвам ви, този Слънчев бряг крие своите чудати странности или просто е маркетингова стратегия за привличане на клиенти и туристи. Отговорът оставям на вас. Аз ли? Аз оставам впечатлен от екстремността и учудването ми от това, че срещнах такива интересни хора и предмети, и неща.

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
Етикети

Виж още от Истории от лято 2022

made by cog + weband
cross