fbpx
Писма за 8 март

Мило мое момче

27 февруари 2024
майка тодлър момче разходка

„Писма за 8 март“ е специален проект на Майко Мила и на dm България, в който ви провокираме да напишете писмо до по-младото си аз или до своето дете. А ние ще наградим най-добрите. Пишете ни на konkursmaikomila@gmail.com до 6 март включително. Победителите ще обявим на 8 март. Наградите от dm България са страхотни – четири сета с козметика и вкусни изненади. Предвидили сме и поощрителни награди – книги от Майко Мила. 
Това е писмото на Ралица Стоянова – Добрева до нейното малко момче, което скоро ще тръгва на ясла.


Мило мое момче,
Все още си много малък, но някой ден ще си достатъчно голям, за да ти прочета това писмо.
На първо място искам да ти кажа колко много те обичам и как всеки ден благодаря на съдбата,
че точно аз съм твоята майка. Всеки път се разтапям, щом чуя „мамо“ с твоето сладко звънливо гласче. Понякога ти се карам, но това е, защото искам да те възпитам и да станеш добър и стойностен човек.

Всеки ден с теб е едно незабравимо приключение.

Ти вече тръгна на ясла, аз скоро ще се връщам на работа, но искам да ти напиша ,че тези наши дни ще ми липсват. Ще ми липсват сутрините, когато слънцето изгряваше, а ние с теб се гушкахме в леглото. След това хапвахме набързо и излизахме навън. Ти няма да помниш, но колко маратонки изтърках, за да тичам след теб. Всички хора навън се чудеха колко много бягаш, колко си игрив и палав.

През лятото с теб всеки ден ходихме на жп гарата, за да гледаме влаковете. Очичките ти
светваха, щом влакът наближаваше и толкова много се радваше. Понякога беше толкова топло навън, но аз нямах нищо против да излизам с теб. Разбира се, имаше моменти, когато не ме слушаше (и все още ги има) и се налагаше с теб да се скараме.

Дори понякога да греша и да не съм права, то е, защото съм майка за първи път и искам да
дам най-доброто от себе си. Помни, че мама много те обича и винаги ще те подкрепя!
С най-голямата ми любов за теб, мило дете.

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross