fbpx
Новини

Купон с Маргаритка: два дни пели, танцували, лудували - другите да се оправят

2 юни 2022

Да отбелязваш празник с еднодневно честване е такава отживелица, че просто няма накъде. Ако не е … дни (попълнете според желанията и възможностите ви) яли, пили и се веселили, не ни го хвали. 

Ние собствено предпочитаме празници, които се точат напоително във времето, за да се потопим едно хубаво в празничната атмосфера, да се овъргаляме в нея, тя да полепне по нас и да ни държи празнична влага по-дълго време.

Затова с огромно задоволство установихме, че нашите любими герои от Маргаритка продължават с честването на 1 юни - разкошният празник на децата, и в събота и неделя (4-и и 5 юни). Това е чудесна идея, защото ще имаме много повече време, което можем да прекараме с децата, а и защото, както вече споменахме, сме по празниците, а не по делниците.

Какво

Маргаритка заедно с издателство Сиела организират страхотен детски празник с мъпет шоу, караоке, шоу със сапунени балони, игри, песни, танци, изненади, подаръци, хапване, пийване и всякакви други неща, необходими за празнично настроение. 

В двудневния детски фестивал ще се включат Биби и Мими, Маргаритка и Бухалче, Коле Китанов с неговото сапунено шоу. Ще се включат и всички деца и възрастни, които искат заедно да празнуват най-хубавия период от живота - детството и лятото. За съжаление детството е веднъж, затова компенсираме с лятото, което е повече пъти - по график.

Празникът съвпада и с излизането от печат на чисто новата книжка на Маргаритка - “Маргаритка и вежливите думички”. В нея любимото ни цвете и децата успяват да разкажат колко е страхотно, когато знаеш най-хубавите думички и не се притесняваш да ги използваш. Сега като се замислим, приказката си е малко и за възрастните, които често забравят важните думи и набързо сменят “извинете” с “опа”. 

Кога и къде

Събитието ще се проведе в Борисовата градина, съвсем близо до Слончето, в парк-театър “Борисова градина”. Началният час и за двата дни е 16:00 (гледайте да са се наспали децата, за да имат повече сили за игри и песни). Билетите за всеки от двата дни са по 15 лв. за деца и възрастни, като най-мъничките - под годинка, влизат безплатно.

Повече информация за празника и възможностите за закупуване на билети можете да откриете във Фейсбук страницата на събитието. А новата книжка на Маргаритка е тук

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross