Новини

Ladyzone.bg стават на 12 и празнуват цял месец

24 ноември 2022

Цял месец писали, снимали и се веселили. Това е положението в Ladyzone.bg - дамският лайфстайл от медийната група на bTV, който става на цели 12 години. 

Когато човек става на 12 е едно - леко си неориентиран в живота, с едния крак в детството, с другия - накъде ти видят очите. Но когато медия празнува 12-и рожден ден, е съвсем друго. При медиите 12 е възраст, в която вече можеш съвсем спокойно да хвърлиш поглед през рамо и да отделиш известно време, за да се порадваш на пожънатите успехи. Същевременно те сърбят ръцете за още от същото и си пълен с идеи за нови проекти, които искаш да реализираш. 

В последните 12 години Ladyzone.bg не са спирали да изненадват аудиторията си с качествено съдържание и новини за красота, здраве, мода, изкуство. Не спряха и на рождения си ден, който празнуват вече цял месец с интересни срещи и поздравления. Във фокуса е специалното усещане за жена, което Ladyzone успяват да предадат чрез срещите си с 5 специални дами. Хриси Парова, отдадена на спорта и доказала, че с дисциплина и желание може да се постигне всичко. Биляна Савова – жена със силен дух, преодоляла множествената склероза и помогнала на много хора, чули същата диагноза. Едно от лицата на bTV - Мария Цънцарова, която познава силата на думите. Нели Георгиева – създател на групата в социалните мрежи “(Без)Опасна красота". Вики Терзийска - певица и съосновател на любимата ни “Маргаритка”. 

В специалната страница, посветена на рождения ден на медията, можете да видите искрените поздрави на Светослав Иванов, Алена, Александър Кадиев, Петър Бакърджиев, Борислав Лазаров, Прея и Николаос Цитиридис. Освен пожелания всеки от тях ще издаде и какъв е бил на 12 години. 

Ladyzone със сигурност има защо да се поздравят през 2022 г. - не само заради рождения си ден. Техният подкаст “Малки разговори” е първият видео подкаст във всички сайтове на медийната група. В него вече има над 70 интервюта с известни личности. Създадоха и още две нови видео рубрики под шапката LADYZONETV - “В чантата на…” и “Твоите 5 в Инстаграм”. 

Кажете ни сега вие какви бяхте на 12 години? Ние още не сме станали на толкова. Тъкмо стигаме първите 7, но нямаме против на 12 да се чувстваме и да изглеждаме също толкова добре като Ladyzone. Честит рожден ден!

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
Етикети
made by cog + weband
cross