Новини

Коледа с Оле Мале: къде, кога, какво ви кроим

29 ноември 2022

Пишем този текст, за да не кажете АМА ЗАЩО НЕ КАЗАХТЕ ПО-РАНО! Ето, правим го - казваме по-рано. 

Какво всъщност казваме

Тази Коледа екипът на социалната ни кауза Оле Мале ще присъства на много места и ще прави много неща - всичките до едно свързани с възможността да си купите разкошни коледни подаръци, украса и аксесоари, изработени от родители на деца с увреждения.

Онлайн магазинът

Първото и най-важно: онлайн магазинът на Оле Мале, намиращ се на olemale-shop.bg, е зареден до зъби с топки, висулки, гноми, пухкави овце и котки, коледни звезди и венци, ангели и снежни човеци. Нямаме абсолютно никакъв капацитет да изредим всичко, с което е пълен магазинът на Оле Мале. Затова ви казваме: влезте, разгледайте и поръчайте навреме, за да не се окаже, че после няма точно това, което сте си харесали миналата седмица. Екипът на Оле Мале продължава да качва още и още коледни продукти, за да имате да си разглеждате и купувате нови неща всеки ден. 

Оле Мале във Фантастико

И тази година нашите страхотни партньори и приятели от Фантастико подават ръка на социалната ни кауза и ни канят в 16 свои обекта. Там се намират артикули на Оле Мале, изработени ексклузивно за Фантастико, които няма да можете да откриете на други места. 

В 16 обекта от верига Фантастико ще можете да закупите специалните коледни покривки на Оле Мале. Те са налични в пет различни размера и са със страхотни коледни десени. Имаме за голяма маса - 120х180 см, имаме и за кръгла - 160 см. Има още и тишлайфери (40х160), карета (90х90) и подложки (30х40 по две в комплект).

Пак в тези обекти са налични и едни много красиви коледни топки за елха, всичките опаковани като за подарък (за да ви отменим и в това, ако решите да направите подарък с кауза). Тази година джуджетата на Оле Мале са решили да си направят една малка игра с публиката и са скрили 16 специални златни коледни топки в торбичките при някои от другите топки. Има по една в магазин. Който открие такава топка, го чака много щастлива година и ваучер от 30 лв. за пазаруване в онлайн магазина на Оле Мале. Условието, за да получите наградата, след като сте открили топката, е да се снимате с нея и да тагнете Оле Мале в социалните мрежи, като ни напишете в кой магазин сте я открили.

А ето кои са магазините Фантастико, в които има продукти на Оле Мале:

 • F 06 “Г.М. Димитров” № 77
 • F 12 Младост, до бл. 405
 • F 14 Ботевград, ул. “Витоша” 1 А
 • F 15 жк Люлин 1, бул. “Европа”
 • F 16 жк Люлин 6 (център), бул. “Джавахарлал Неру”, срещу бл. 604
 • F 17 жк Надежда 3, бул. “Хан Кубрат”, до бл. 301
 • F 22 Студентски град, ул. “Акад. Борис Стефанов” 12
 • F 28 Sky City Shopping Center
 • F 30 Драгалевци, бул. “Черни връх” 204
 • F 34 жк Хаджи Димитър, ул. “Макгахан” 81
 • F 36 кв Дървеница, бул. “Св. Климент Охридски” 15
 • F 38 жк Овча Купел, ул. “Любляна” 42 А
 • F 40 кв Гео Милев, ул. “Николай Коперник” 27
 • F 42 жк Младост 1, бул. “Йерусалим” 22
 • F 44 гр. Банкя, кв. Изгрев, ул. “Стефан Стамболов” 138
 • F 45 Перник, Търговски център Фантастико

Коледна благотворителна кампания в подкрепа на Оле Мале в Ozone.bg

Изключително сме благодарни на приятелите си от Ozone.bg, които отново организират дарителска кампания за социалната ни кауза Оле Мале. Тази Коледа бихте могли да подкрепите Оле Мале с дарение по ваш избор при всяка покупка от Ozone.bg. Става много лесно, като добавяте стойността на дарението като продукт в количката ви. 

Кампанията стартира на 30 ноември и ще продължи чак до 15 януари, така че докато купувате подаръци за Коледа, Нова година и именни дни, можете да направите и дарение за Оле Мале. Всяка помощ е от огромно значение за нас, защото събраните средства ни дават възможност да развием социалното си предприятие, за да можем да разширим кръга от родители, с които работим, и да правим все повече и по-красиви продукти.

Оле Мале в магазини Zoya

Тази година за първи път артикули от Оле Мале ще присъстват онлайн и офлайн в магазини Zoya. Ще има играчки в магазините на:

 • ул. “Ангел Кънчев”, пл. “Гарибалди" 2
 • ул. “Неофит Рилски” 63 Б
 • Сан Стефано Плаза, ул. “Сан Стефано” 22 
 • МОЛ Парадайс, бул. “Черни връх” 100;
 • ул. “Веслец" 20.

Оле Мале ще присъства и в онлайн магазина на zoya.bg, така че очаквайте!

Коледен Оле Мале базар в Сердика Център

От 14 до 23 декември Сердика Център става любезен домакин на нашата кауза, която ще има специален щанд на ниво -1. От щанда на Оле Мале ще можете да се обзаведете от горе до долу с коледна украса и коледно настроение. Ще има в изобилие играчки и аксесоари.

А на 22-ри и 23 декември Оле Мале ще проведе и работилница за деца в Сердика Център. На нея ще се правят сурвакници и са добре дошли всички деца над 3 години, които искат собственоръчно да си украсят сурвакничка за празниците.

Да обобщим: тази Коледа Оле Мале ще е от тук до края на света, за да може да се снабдите със страхотна коледна украса и подаръци с кауза. Съвсем накратко: положението е Коле Мале!

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
made by cog + weband
cross