fbpx
Новини

Когато не сте се разбрали за името на бебето, но партньорът ви все пак го обяви 

9 февруари 2022

Как да кръстим детето е голям въпрос. Толкова голям, че цели семейства могат да се изпокарат злокобно на база отговора му. Съветваме ви да не сте от тях и да не държите толкова много на тези неща, защото, както знаем, името първо се дава, но после се гради.

Може да сте от родителите, които предпочитат да кръстят децата си с традиционни имена, за да не може много-много да ги “развалят” със странни прякори и съкращения. Може пък да сте от хората, които смятат, че е добре името да е оригинално, гръмко, интернационално, така че да си тежи на мястото и да отваря врати навсякъде.

Нищо от това обаче няма значение, ако с партньора ви не сте стигнали до консенсус как точно да се казва детето, но той нещо не го разбира това и избързва да го съобщи на всички.

Такъв е случаят с актрисата Кристина Ричи и съпруга ѝ Марк Хемптън. 

В предаването на Елън Дедженеръс Ричи сподели, че момиченцето ѝ се казва Клеопатра, но с Марк не са се разбирали да е точно така. Коментирали са името Клео, но според Кристина са оставили разговора с продължение.

“Ще ѝ дадем все пак истинско, пълно име, нали?”, питал Марк. “Как? Клеопатра ли?”, отговорила Кристина. “Ами да, цялото име е Клеопатра”. “Ами не знам, дай да говорим по-късно за това”, казала Кристина. Това са нейните спомени за разговора.

https://www.instagram.com/p/CXPRHbqgOTO/

Само че Марк явно не е разбрал, защото с раждането на момиченцето той обявява в социалните мрежи и съответно на целия свят, че се е родила Клеопатра Ричи Хемптън.

“Явно дъщеря ми се казва Клеопатра”, казва Ричи на Елън Дедженeръс, а ние се попикаваме от смях, защото “явно” е много важно уточнение. Но си представяме, че ако на нас ни се случи нещо подобно, може би няма да ни е много весело.

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross