fbpx
Новини

Кийра Найтли: “Не познавам жена, която да не е била тормозена”

8 юни 2021

Британската актриса коментира в интервю за списанието Harper’s Bazaar, че буквално не познава жена, която да не е била тормозена по някакъв начин. В това число Найтли включва и себе си, предава The Guardian.

“Не познавам жена, която да не е била жертва на някакъв тормоз – било под формата на ексхибиционизъм или награбване, или мъж, който ти казва, че ще ти пререже гърлото или ще те прасне в лицето, или каквото и да е.”

Актрисата споделя още, че е видяла как жени споделят предпазните мерки, които вземат, докато се прибират сами, и тогава е осъзнала, че тя също прави всяко едно от тези неща. 

Найтли вече е говорила и за дискомфорта, който изпитва по време на заснемането на интимни сцени. Както и за усещането ѝ, че жените изглежда могат да бъдат възприемани или само като майки, или само като изкусителки. 

През януари тя сподели, че повече няма да снима секс сцени, режисирани от мъже. Не само заради мъжкия поглед върху самата сцена, а и поради факта, че е прекалено суетна, защото “това тяло вече е родило две деца и предпочитам да не стоя гола пред група мъже”.

Кийра Найтли има две деца – Еди и Дилайла, от съпруга си музиканта Джеймс Райтън.

Снимка: Wikimedia Commons/ Tony Shek

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross