fbpx
Новини

Джейсън Момоа и Лиза Боне обявиха, че се разделят

13 януари 2022

Една от най-симпатичните звездни двойки обяви раздялата си след дългогодишно съжителство и няколко години брак.

В официалния си Инстаграм профил Джейсън Момоа сподели, че всички хора неизменно са усетили промените в последните няколко години. “Рагръща се една революция и нашето семейство не прави изключение”, пише още в изявлението. 

https://www.instagram.com/p/CYprLX4pTdW/

Момоа обявява още, че двойката им приключва с брака си и се надява да продължат живота си достойно и честно - тъкмо затова решават да дадат гласност на решението си.

Двамата продължават да се обичат и да се грижат заедно за децата си. 

42-годишният Джейсън Момоа използва своя профил в социалните мрежи, за да направи това семейно обявление, тъй като Боне (54) няма свой официален профил.

Двамата започват да се срещат през 2005 г. Две години по-късно се ражда първото им дете - дъщеря им Лола, а през 2008 г. се ражда и синът ми Накоа-Уолф. Лиза Боне има и дъщеря от връзката си с Лени Кравиц - 33-годишната актриса Зоуи Кравиц.

Смяташе се, че двойката се е оженила още през 2007-а, но двамата обявиха, че са направили това доста по-късно - през октомври 2017 г.

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross