fbpx
Новини

Игри и спорт за цялото семейство с Фамилатлон

7 юни 2024
Снимка: Асоциация Родители

Игри, спорт, работилници и много занимания са включени във Фамилатлон – най-големият празник на семейството, спорта и здравословния начин на живот.

Тазгодишното издание ще се проведе на 8 юни на добре познатото място - Голямата поляна в Южния парк.

За 16-и пореден път Асоциация Родители организира любимия на много български семейства фестивал.

От 10:00 до 16:00 тази събота родители и деца ще имат възможността да се включат във вълнуващи приключения на повече от 40 изложители.

По традиция ще се проведе и така обичаният „Малък велопоход“, подходящ за деца от 2 до 6 години. Стартът е от 11:00 часа.

Финалът ще постави играта „Ябълки за смет“, в която малки и големи ще съберат боклука и за награда ще получат ябълка.

„Радваме се, че успяхме да съхраним Фамилатлон във времето и да го превърнем в традиция. В концепцията на фестивала е залегнала една много важна за нас като организатори кауза – за важността на качествено прекараното време между родители и деца.

Фамилатлон е един специален ден, в който семействата не само ще бъдат на открито в парка, сред природата, но и ще имат възможност да се смеят, да играят, да спортуват, да се забавляват заедно и в крайна сметка – да изградят спомени за цял живот“, споделя Яна Алексиева, изпълнителен директор на Асоциация Родители.

Повече информация може да намерите и във Facebook страницата на събитието.

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross