fbpx
Новини

Хайде на видео игрите! Безплатна работилница за деца от 10 до 16 години

17 май 2024
devhubone

Насам, народе! И по-специално тази част от народа, която е на възраст от 10 до 16 и адски се кефи на видео игри. Вие, техните родители, веднага им пратете пощенски гълъб (или им се включете в някой стрийм в Discord), че на 25 май в залата на DevHubOne от 10:00 до 16:00 ще се проведе еднодневна БЕЗПЛАТНА работилница за разработка на видео игри за начинаещи, подходяща за деца на възраст от 10 до 16 години.

Целта на работилницата е да се покажат първите стъпки за света на разработването на видео игри на учениците. Работилницата е подходяща за напълно начинаещи, които никога не са се докосвали до индустрията, както и за запалени геймъри, които искат да разберат каква е магията зад създаването на любимите им заглавия. 

По време на работилницата, децата ще се научат на:

  • Основи на работата с Unity(един от най-големите софтуери за разработка на игри и приложения в света);
  • Работа в екип; 
  • Критично мислене; 
  • Работа с изкуствен интелект.

Накрая вече ще знаят със сигурност, че приключението в света на видео игрите е тяхното приключение и ще се чудят как да го продължат. Но и в това ще им помогнат да се ориентират.

Работилницата е на 25 май от 10:00 до 16:00 и за нея записванията са тук

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross