Новини

Идва първото издание на форум-експо „(почти) Всичко за родителството“

5 април 2023

9 МЕСЕЦА и Майко Мила обединяват сили в обща кауза – да бъдат полезни на настоящите и бъдещите родители с дебютното издание на двудневен форум-експо „(почти) Всичко за родителството“. Събитието ще се проведе на 13 и 14 май, на целия пети етаж в НДК, и с ВХОД СВОБОДЕН.

Форумът е естествена стъпка напред, след като през годините натрупахме опит, научихме се да слушаме и чуваме (или поне така се надяваме!), както и да откликваме по-добре на вас – нашите верни последователи. Решихме, че е време да дадем облик на тези наши отношения, както и най-накрая да се видим на живо – и така се роди идеята за форума.

Изградихме програма, в която сме помислили за бъдещите родители, онези с бебета и малки деца, както и за късметлиите, опитващи се да овладеят хаоса и да говорят на един език с вече порасналите им наследници. Ще засягаме болезнени теми, ще говорим откровено, ще предизвикаме някои захаросани представи за родителството и ще огласим някои полезни практики и здравословни (или пък не) навици.

Знаем, че заедно с децата се раждат и хиляди въпроси, страхове и желания, и ще се опитаме да внесем спокойствие и увереност у тези от вас, които тепърва се сблъскват с тези емоции. Няма да избягаме дори от клишето „малки деца – малки проблеми, големи деца – големи проблеми“ – предвидили сме лекции и информация и за родителите на малките, и за тези на тийнейджърите.
Измежду мъдростите, място ще намерят още и хуморът, сатирата и забавата, както се казва, както и личната среща с представители на популярни и новоизгряващи брандове за деца и родители (те са ви подготвили страхотни изненади).

Ако трябва да обобщим, тези вълнуващи два дни ще изглеждат така:
  • лекции и беседи на тема бременност, родителство и отглеждане на деца;
  • експо зона с десетки изложители;
  • кът за игри;
  • целодневни детски работилници и четене на приказки;
  • бебешки занимания с аниматори;
  • родителско стендъп шоу;
  • специална зона за хапване и пийване, подходяща и за бременни;
  • входът е свободен.

Запознайте се с програмата и лекторите ТУК
Чакаме ви и, вярвайте ни – нямаме търпение!

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
made by cog + weband
cross