fbpx
Новини

Едно време какви игри имаше…

5 октомври 2022

Има ги и сега, спокойно. Даже се задава цял турнир с игрите на 80-те за всички, които искат да скачат на ластик и да играят на народна топка. Нас, лично, народната топка малко ни плаши, защото винаги сме се стресирали от летящи към неприкосновените ни личности предмети. Но знаем, че голяма част от вас са страхотни фенове на тази игра. Е, сега ще можете да се запишете да я играете семейно на турнира “Ала-бала-ница”, който ще се състои на 8 октомври от 10:00 до 14:00 часа в Борисовата градина в София.

Освен народната топка в турнира ще има още поне десет игри, които повечето от нас познават много добре от собственото си детство. И ето сега ще имаме възможност не просто да разкажем за тях на децата си, ами направо да играем всички заедно на тях.

Преди всичко обаче, трябва да се регистрираме на сайта на “Играем заедно”, където може да се намери и подробна информация за целия турнир. Става много бързо и лесно - пишем си името и телефона, избираме игра, в която ще участваме, добавяме участник. Това е. После отивате да се забавлявате.

А на турнира “Ала-бала-ница”, вдъхновен от едноименната книга на Силвия Валентино, освен игри, ще има и специален кът за рисуване, в който децата ще могат да творят заедно с художничката Лада Янкова. Тя е илюстратор на книгата, която дава името на турнира.

Повече за книгата “Ала-бала-ница” можете да откриете тук, а информация за турнира можете да следите и в събитието във Facebook.

Ние ви съветваме да отидете малко преди 10:00 в Борисовата градина, за да навлезете психически в спортен режим, да потвърдите регистрацията си и да получите инструкции за игрите. 

Айде, мачкай, Гришо! 

Или това беше за нещо друго?...

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross