И аз съм човек

Дрехи за бременни

6 април 2022

Както всички знаем, Риана е бременна и хич даже не се свени да го показва.

Всъщност Риана никога не се е свенила да показва каквото и да е, защото и преди да бъде бременна, стилът ѝ на обличане, особено в публичното пространство, е бил провокативен и "на ръба", така да се каже.

Тогава защо се очаква да е нещо по-различно, когато е бременна?

Замислихме се за това, след като видяхме как се беше облякла за партито на Оскарите (снимките горе) и как отново имаше един куп критики "защо това момиче ходи с гол корем през цялото време".

На нас лично ще ни е много по-странно, ако я видим в един от онези панталони за бременни с корем, загащен в гигантски ластик.

Струва ни се, че всяка бременна жена трябва да се облича така, както на нея ѝ харесва, без да се съобразява дали това е подходящо за нейното "състояние".

Иска ти се най-сетне да излезеш по улиците с анцуг и широка тениска, с които да ти е удобно и леко, нищо да не ти стиска, отникъде да не дърпа - вади анцуга тогава!

Искаш да си сложиш най-прилепналата рокля или блуза, или да си с къси панталони и скъсен топ, или да тръгнеш по бански, или каквото друго ти се върти в главата - действай!

И знаете ли какво, вероятно една от причините Риана да се облича както си иска, е, че никой не ѝ е казал, че не може да се облича така.

В този ред на мисли, може би всички дрехи са дрехи за бременни.

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
made by cog + weband
cross