И аз съм човек

Дори Риана се е притеснявала да обяви бременността си рано

15 февруари 2022

Много жени не искат да споделят, че са бременни, когато са в първите седмици и месеци на бременността си. От страх, от суеверие, от притеснение, че ако нещо се случи с бебето, ще трябва да обясняват на всички и да наранят доста хора.

Оказва се, че и една от най-популярните бъдещи майки Риана се е чувствала по този начин. В скорошна своя изява звездата сподели, че в началото е имало период, в който дори не вярвала, че бременността ѝ е наистина. 

“Човек някак си не иска да се екзалтира прекалено много прекалено рано, защото, да, новината е страхотна, но трябва да видиш как ще се развият нещата. И сега съм много доволна, че вече съм по-напред в бременността си и мога да я отпразнувам с всички”, казва Риана. 

Приятелите и обкръжението на певицата разбрали, че нещо става и преди да им каже.

“Беше ми трудно да скрия новината от моите хора, защото те са покрай мен през цялото време и са наясно с навиците ми. “Не искаш ли да пийнеш нещо? Няма ли да пушиш?”, питаха.

Освен това започнах да ям всякакви неща, които не съм яла преди. Те много добре знаят, че не обичам сладки неща и в един момент ядях само бисквити и понички. 

И накрая просто трябваше да им кажа новината. Бяха шокирани, разбира се, както и останалата част от света.”

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
made by cog + weband
cross