fbpx
Новини

Дарителска кампания за ОЛЕ МАЛЕ в Ozone.bg

6 декември 2021

Скъпи приятели, изключително щастливи сме да обявим, че от днес, 6 декември, партньорите ни от Ozone.bg стартират кампания в подкрепа на ОЛЕ МАЛЕ, социалното предприятие, даващо възможност на майки на деца с увреждания да работят и да се издържат. До 15 януари всеки от вас, който пазарува от Ozone.bg, има възможност да дари сума по свой избор - 1 лв., 3 лв., 5 лв., 10 лв. или 30 лв. в подкрепа на ОЛЕ МАЛЕ! За всяко направено дарение Ozone.bg ще върнат 1 лев в количката ви, който може да ползвате при следващата си покупка там.

Оле Мале е социално предприятие, създадено в подкрепа на майки на деца с увреждания. Зад каузата стои фондация "Майко Мила". Основна цел на Оле Мале е да помага на майки на деца с увреждания да работят и да се издържат сами, защото системата в България не позволява на много жени да се върнат към активен начин на живот и ги обрича на физическа, финансова и емоционална изолация. Особено голям е фокусът върху даване на възможности за майките на деца с увреждания да работят от дома.

В момента Оле Мале работи с над 20 майки от цяла България. Дейността на социалното предприятие е свързана с организирането на майките, разпределяне на работата, събиране на продуктите, изработени от тях, складирането им в София и изпълняване на поръчки както към корпоративни клиенти, така и към частни такива, организиране на базари на различни локации.

Вярваме в Оле Мале, защото каузата ни дава шанс на майки на деца с увреждания да върнат самочувствието си, финансовата си стабилност, да се погрижат по-добре за децата си и да се почувстват силни. Опитваме се да създадем стабилна организация, която да подпомага усилията на майките да работят и да са независими.

Учим се всеки ден да бъдем по-добри, по силни и по-ефективни. Дарителската кампания на Ozone.bg е от изключително значение за Оле Мале, защото ще даде възможност на организацията да инвестира в обучения на майки, в материали за изработка на продукти, в закупуване на пособия и машини, с които майките работят.

Благодарим на всеки, който ще дари средства в полза на Оле Мале и така подкрепя майка на дете с увреждане в стремежа ѝ да бъде самостоятелна, независима и финансово обезпечена личност.

Благодарим и на Ozone.bg за това, че за поредна година са наш партньор и ни оказват незаменима подкрепа, която дава шанс на Оле Мале да продължи да осигурява работа на майки на деца с увреждания, а те от своя страна - да правят повече и по-качествени продукти.

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross