fbpx
Новини

Да родиш на концерт на Metallica

22 май 2022

Татуистката Джойс Фигуейро е бременна в 39 седмица, когато отива на концерта на Metallica в Куритиба, Бразилия. Тя се настанява на мястото си на стадиона, за да гледа подгряващите банди, пише consequence.net.

Джойс се чувствала добре по време на изпълненията на Ego Kill Talent и Greta Van Fleet, но когато започнали Metallica нещата рязко се променили. С качването им на сцената Джойс започнала да изпитва контракции. Тя тръгнала към медицинския пункт, организиран на място, но водите ѝ изтекли, докато се опитвала да стигне дотам. 

Нямало достатъчно време, за да се отиде до родилното отделение.

И така, по време на концерта, точно докато Metallica свирили “Enter Sandman”, на бял свят се появил Луан Фигуейро.

“Всеки път като ходя на концерт, нещо става. Но този път мисля, че надминах себе си”, пише Джойс в Инстаграм поста си, с който разказва за раждането на Луан. “Купих билетите за този концерт преди 3 години и въобще не съм си представяла, че може да се случи нещо такова.”

Никой не си представя такива неща, но ето че те се случват. На това му се вика да родиш и още как!

Снимка: Metallica/ Creative Common License, Author: Raph_PH

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross