fbpx
Новини

Да очакваш седмо дете!

30 март 2022

Семейство Болдуин не се шегуват. Алек и Хилария Болдуин обявиха, че през есента семейството им ще се увеличи с ново попълнение.

Само преди 3 седмици Хилария Болдуин обяви в личния си профил в Инстаграм, че ще си вземе малко почивка от обществения живот.

А ето я днес с такава страхотна новина, споделена с весело видео на всички възможни деца, с които семейство Болдуин разполагат.

https://www.instagram.com/p/Cbsl3v5j69D/

"След много възходи и падения през последните няколко години, имаме вълнуваща изненада: още един Балдуинито ще се появи през есента", пише Хилария в поста си.

"Бяхме напълно сигурни, че семейството ни е завършено и сме повече от щастливи от тази изненада", казва още тя, като добавя, че новото бебе е светъл лъч в живота им.

Последното дете на семейството е Мария Лусия, родена през март 2021 г., само 6 месеца след появата на малкия Едуардо, заради което се спекулира, че Болдуин са ползвали сурогатна майка. Семейството не е коментирало нищо по темата.

През 2019 г. Хилария Болдуин претърпява два последователни спонтанни аборта, за които споделя сама.

Оттогава семейство Болдуин говорят открито за репродуктивните проблеми и мъката след загубата на дете. Страхотно е, че днес имат възможност да се зарадват толкова много на новината за нов член на семейството.

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross