Новини

Цяло лято Оле Мале на Алея на книгата

18 юни 2021

Лятото е леко колебливо, но нищо не плаши душите наши, затова с удоволствие се впускаме във всички начинания, които могат да популяризират каузата на Оле Мале. Благодарни сме на страхотните ни приятели от книжарница FOX book café, които ни носят в сърцето, но и ни позиционират страхотно на щандовете си, където и да отидат.

Затова с голяма радост обявяваме, че това лято изделията, изработени от майките на деца с увреждания от Оле Мале, ще съжителстват хармонично с разкошната селекция книги на FOX book café на щанда им по време на различните издания на Алея на книгата из цялата страна.

До тази неделя (20 юни) включително FOX book café са на Алея на книгата в Пловдив. Там, редом до чудесните книги на издателствата “Давид”, “Клевър бук”, “Пурко”, “Bookoholic”, “Любопитната панда”, “Факел Експрес” и “Издателство Панда”, ще бъдат и много лалета, дъги, диадеми, играчки, мечета и каквото още се сетите от артикулите на Оле Мале

Заедно с тях може да откриете и книгите на Майко Мила – “Да оцелееш като родител” 1 и 2 и “Стигнахме ли вече?” и книгата на Красимира – "Животът от нещата". 

В Пловдив търсете FOX book café на шатра 10 до Пощата, днес и утре от 10:00 до 20:00 часа, а в неделя от 10:00 до 19:00 часа.

А след това?

След Пловдив FOX book café и Оле Мале ще бъдат на Алея на книгата в Банкя – от 15 до 18 юли. А след това от 30 юли чак до 8 август ще са на Алея на книгата във Варна. Но ние ще ви напомним за всичко това, не се притеснявайте. Сега – към Пловдив.

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
made by cog + weband
cross