И аз съм човек

Cartoon Network търси деца влогъри!

11 август 2017

Внимание, майки на деца на 6 до 16 години! Имаме да ви съобщаваме важна новина, а именно - Cartoon Network търси своя официален видео блогър!

Всички български деца, които имат опит (или пък нямат) с влогване могат да участват - ето тук ще разберете как.

В рамките на месец ще има 4 предизвикателства, които всеки участник може да изпълни. Първият кръг на състезанието е от 31 юли до 27 август. В този период, трябва да изпратите поне два видео-блога, за да имате шанс във финалния кръг.

Всички малчугани, граждани на България, на възраст между 6 и 16 години и
имащи интернет достъп могат да участват в кампанията. За да се запише за участие в състезанието, всеки участник трябва да има писмено или заснето
на видео съгласие от свой родител/законен настойник за това.

Желаещите да участват трябва да имат видео-блог, за което не е нужно скъпо оборудване! Мобилен телефон с камера или лаптоп с камера ще свършат работата също толкова добре, колкото и скъпа камера. Кандидатите трябва да внимават и да записват видеа с високо качество (минимум 720р) и винаги в пейзажен режим.

Тримата най-добри ще имат възможността да участват в майсторски клас с Крис Захариев, от когото да научат как да бъдат успешни и да творят, като развихрят въображението си.

Вижте по-долу видеото на Крис:

Победителят има шанс да стане посланик на най-гледания детски телевизионен канал, а влогът му да бъде промотиран на онлайн платформите на Cartoon Network. Освен това, победителят ще участва като официален гост-влогър на уебсайта на канала на Cartoon Network в YouTube!

Подробности за състезанието и условията за участие вижте на vlogni.cartoonnetwork.bg.

Успех!

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
made by cog + weband
cross