fbpx
Новини

Близки срещи от геройски вид

3 юли 2021

Не знаем при вас как е, но героите от комикси и техните екранни превъплъщения са абсолютен хит сред децата, които познаваме (а и сред някои възрастни). 

Затова може би ще разберете тоталния възторг, в който се изпадна, щом се разбра, че в Сердика Център са се намърдали цели 9 фигури на супергерои в реален размер. 

Това Спайдърмен, това Хълк, това Жената чудо, Железният човек, Тор с все чука – всички са там. И не просто са отишли на мол, а са се намърдали под покрива на Сердика Център, за да ги гледаме и да им се радваме. На всичкото отгоре са включени и в една много забавна игра.

Какво представлява тя?

Отивате на Бюро Информация, което се намира на ниво 0 в Сердика Център, вземате специалната книжка за печати и се пускате заедно с детето на лов за супергерои в мола. 

Фигурите се намират на 9 различни локации в търговския център и при всеки от тях има печат, който трябва да влезе в книжката. Можете да се снимате с героите, да ги разгледате супер подробно от всички страни и после да занесете попълнения с печати талон отново на Бюро Информация. Така ще участвате в томбола за колекционерска фигурка на супергерой.

Това геройско нашествие ще е в Сердика Център до 6 юли, а входът е свободен. Просто заведете децата и се снимайте с Черната пантера, защото ни е мнооого любим. Няма да казваме “Wakanda Forever!”, за да не се чудите какво е това, но все пак… Забавлявайте се!

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross