fbpx
Спорт

Безплатен тест от Next Level показва най-добрата тренировка за вас

23 март 2021

В началото на третия локдаун за последната година все по-често срещан лаф е „лятото плажът ще е пълен с антитела“. И въпреки че ефектът от заседяването вкъщи е най-видим върху тялото, не трябва да забравяме, че душата също може да страда. Отдавна е ясно, че физическото и психическото състояние са пряко свързани и ако едното не е в добра форма, вероятно и другото ще го последва – без да сме сигурни кое е яйцето и кое – кокошката.

Една година след първия локдаун е време да си зададем откровения въпрос „Добре ли съм?“ и след това също толкова откровено да си кажем истината. Ама без локуми от рода на „нашите баби са преживявали много по-тежки неща“ и „единственото, което се иска от нас, е да си стоим на дивана вкъщи“. Защото не се иска само това от нас, ще прощавате. Иска се да останем нормални, да си изпълняваме задълженията, да гледаме децата и на някои от тях да им обясним, че някак си трябва да преживеят онлайн обучението по химия, да изкарваме пари и да си плащаме сметките. При това дори не му се вижда края – колко още време ще изкараме така? Никой не знае.

Та ако вече малко ви е писнало и усещате, че губите почва под краката си, не се шашкайте – нормално е и е разбираемо. На никого не му е лесно в момента, не че това е някакво успокоение, но е добре да го знаете. 

Какво може да направите, за да ви олекне?

Да споделяте, да говорите с приятели, да потърсите помощ от психолог, да правите по 10 000 крачки на ден, да не се тъпчете с храна от пакетчета, а заедно с това и да влезете в новата платформа „Красив ум в красиво тяло“ на верига концептуални фитнеси Next Level.

Няколко пъти сме ви разказвали за нея, но ето че, тя вече е онлайн и е достъпна за всички. Идеята ѝ е да ви помогне да разберете как се е отразила пандемичната обстановка в последната година на тялото и духа ви, а след това да получите персонални препоръки за подобряване на формата. И на двете форми всъщност – на психическата и физическата.

Ако втората вече е кръг, а първата е доста разклатена, значи със сигурност имате нужда от подкрепа, така че направо влизайте в платформата и се залавяйте със седемте въпроса, с които ще бъдете насочени към най-правилната тренировка за вашето състояние.

Тестът е създаден с цел да щрихира вашия психопрофил, по който път специалистите от Next Level ще ви насочат към най-подходящия спорт, който да практикувате след локдауна. Имайте предвид, че с регистрацията си в платформата ще спечелите и три безплатни тренировки в залите на веригата фитнеси, а също и възможност за индивидуални съвети от екипа на психолога Ани Владимирова. 

Кампанията „Красив ум в красиво тяло“ на Next Level цели да помогне на повече хора да застанат смело срещу негативните ефекти от локдауните и да се захванат със спорт, който им харесва и им помага да се отърсят от тревожността. Много тренировки са налични и в сайта, така че да можете да ги изпълнявате и вкъщи, докато чакате любимия ви фитнес отново да отвори врати.

Затова вече са достъпни и редица онлайн тренировки по HIIT, табата, йога, функционални и кондиционни тренировки. Next Level са и единственото място, на което можете да се запознаете с многокомпонентните тренировки Les Mills, които са любими на много звезди по света. Накратко, Les Mills е тренировка, в която има комбинация от движения с различния вид натовареност, които са съпроводени със специална хореография и подбрана музика, така че трениращите и за секунда да не изпитват скука и досада (знаете, че да спортуваш с досада е... ами, АДСКИ ДОСАДНО и не води до нищо добро).

Какво да очаквате от теста в платформата?

Най-общо казано, да покажете какво ви тревожи и от какво имате нужда под формата на спорт. Например, ако от теста си проличи, че имате нужда да се освободите от негативни емоции и предпочитате това да става със силови тренировки, платформата ще ви препоръча да опитате BodyCombat. Ако пък имате нужда от медитация и успокоение, ще ви насочи към йога практиките. 

Пак напомняме, че всеки, който се регистрира в платформата, ще получи три безплатни тренировки в Next Level, за да види и разбере от личен опит кое как му въздейства. Очаквайте с вас да се свърже човек от екипа на веригата фитнеси, за да уточните подробностите за безплатните тренировки.

Няма повече да дрънкаме, направо подайте теста там и да се свършва с тая тревожност и това заседяване вкъщи. За да може това лято на плажа да има само красиви умове и красиви тела. Пък, дай Боже, да са и с антитела.

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross