fbpx
Новини

Ашли Греъм бременна в 40-та седмица с близнаци

5 януари 2022

Всеки момент разкошната Ашли Греъм, която ние много харесваме, ще роди близнаци. 34-годишната Греъм пусна снимки в своя Инстаграм, с които показва, че вече е стигнала термина си и все още чака децата да си изберат рождения ден.

“Датите на термина са просто предположение. Бебетата винаги идват на рождените си дни”, пише Ашли Греъм към снимките. Тя очаква момчета и има още едно момче на близо 2 години. 

През септември Греъм и съпругът ѝ Джъстин Ървин обявиха, че очакват близнаци. През цялата си бременност Ашли Греъм не спира да споделя с последователите си през какво минава и как се променя тялото ѝ.

Една от снимките ѝ, на която позира гола, предизвика доста положителни реакции от последователите ѝ особено с надписа към нея: “Джъстин каза, че стриите ми приличат на дървото на живота”. 

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross