fbpx
Новини

72 часа видео игри за добра кауза

30 януари 2022

Ето това е истински гейминг маратон, макар че организаторите го наричат спринт. #Гудгейм спринт е 72+5-часов благотворителен стрийм, в който страхотни хора се събират, за да се забавляват, докато играят игри и набират средства за смислена кауза.

Започнаха още на 28 януари и ще приключат с гръм и трясък на 31 януари, когато от 8 до 10 сутринта можете да гледате на живо двама нови за игрите хора - познатия ви Лазар Радков от “Капачки за бъдеще” и дваж по-познатата ви Красимира Хаджииванова от къде?! - от Майко Мила, разбира се. 

Цялата тази благотворителна гейминг вакханалия е в подкрепа на платформата prepodavame.bg, създадена от Заедно в час. Prepodavame.bg е най-голямата и бързо развиваща се образователна платформа за учители, където всеки начинаещ или опитен учител може да намери адекватна информация, съвременни уроци и приложими стратегии по разнообразни образователни теми. 

Целта е да се съберат 30 хил. лв., с които да се продължи работата на платформата и тя да достигне до 50 хиляди учители в цялата страна, помагайки им да преподават по ангажиращ и завладяващ начин. 

Включете се и вие в подкрепата за добрата кауза. Гледайте на живо в страницата на TDB Play във Фейсбук и, ако желаете, дарете на страницата на Гуд Гейм

Стани автор в Майко Мила

В Майко Мила сме отворени за нови гласове, искащи да разкажат своята история. Винаги сме на линия, ако имате желание да ни изпратите текст, с който да се забавляваме или да научим нещо полезно, или да ни споделите нещо важно. Пишете ни на editorial@maikomila.bg.
ИЗПРАТИ НИ МАТЕРИАЛ
Споделете статията
cross